Tickets

Into The Great Wide Open 2014 is uitverkocht

 

​Net zoals vorig jaar, kon je jouw originele tickets voor Into The Great Wide Open 2014 aanbieden aan ons tot 1 augustus. Wij kochten de tickets van je terug, zodat je zeker wist dat je je geld terugkrijgt.

De vrijgekomen plekken verkopen we aan de mensen op de wachtlijst. We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket. 

Weet Waar Je Koopt

We benadrukken graag nog even: koop geen tickets via zogenaamde secundary ticketing-partijen, zij claimen dat ze tickets hebben, maar dat is niet zo, dus koop nooit tickets via Tickettribune.nl, Viagogo.nl, Budgetticket.nl, Protickets.nl, Onlineticketshop.nl, Seatwave, Besteltickets.com, Pepetickets.nl en Ticketsnederland.nl. Ook via Marktplaats.nl worden veelal valse tickets verkocht helaas. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht. Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op.

Ticketprijzen

Tickets voor Into The Great Wide Open 2014 kostten voor volwassenen (vanaf 16 jaar) €120,-. Voor kinderen (4 t/m 15 jaar) €15. Dit is exclusief servicekosten, boottickets en accommodaties. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang

Campingvouchers

Voor iedereen die op 25 januari een kaart voor het festival wist te bemachtigen, was het mogelijk om op zaterdag 15 februari 2014 om 10.00 uur je via www.intothegreatwideopen.nl een campingvoucher te bestellen voor de overnachting op Kampeerterrein Stortemelk of Kampeerterrein Lange Paal. De campingvouchers voor kampeerterrein Stortemelk zijn uitverkocht, voor Lange Paal zijn er nog vouchers beschikbaar. Meer informatie over slaapplekken vind je hier.